SAMTYKKE SOM GRUNNLAG FOR BEHANDLING AV PERSONOPPLYSNINGER

Hermed gir du samtykke til selskapet Norwegian Colour Senter AS, med adresse Essendrops gate 3, 0368 Oslo, org.nr.: 916 501 846 (i det videre kalt „Forvalter“) som grunnlag for behandling av personopplysningene nedenfor i samsvar med Europaparlamentet og Rådets forordning (EU) 2016/679 av den 27. april 2016 om beskyttelse av fysiske personer med hensyn til behandling av personopplysninger og om fri bevegelighet for slike opplysninger, og om oppheving av Direktiv 95/46/ES (i det videre kalt „Forordningen“):

Personopplysninger blir behandlet bare i et slikt omfang og for det formål som er absolutt nødvendig for:

Opplysningene blir behandlet av Forvalter i maks. 3 år.

Samtykket kan når som helst trekkes tilbake, skriftlig f.eks. ved e-post til adressen Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller ved brev til postadressen til selskapet Norwegian Colour Senter AS, Postboks 5479 Majorstuen, 0305 Oslo.

Behandling av personopplysninger foretas av Forvalter, og tredje får bare opplysninger som trengs til at de oppfyller sitt formål (f.eks. transportør må få navn, adresse og telefon for å kunne levere bestilling fra e-shop).

Personopplysninger gis frivillig, er presise og sanne.

Det er bare berettigede ansatte som får adgang til personopplysningene.

Vennligst vær klar over at personvernloven gir deg følgende rettigheter:

I Oslo 16. april 2018