×
 x 

Handlekurv er tom

Vi holder sommerstengt i uke 28-30.
Forespørsler og bestillinger vil bli ekspedert i uke 31/32.
Henvendelser vil bli sporadisk besvart.

Norwegian Colour Senter AS

punkter

Essendrops gate 3, 0368 Oslo
Pb 5058 Majorstuen, 0301 Oslo

Nyhetsbrev

Gode løsninger for butikk, material rom, skole, studio, kontor!
Kan tilpasses etter ønske og disponibel plass

  • Blikkfang i butikken
  • Forbedrer kundeopplevelsen
  • Inspirerer og imponerer
  • Uendelige fargevalg

Som en dedikert fargekonsulent eller interiørdesigner vet du at farger er hjertet av ethvert prosjekt. Å kunne utforske og presentere et omfattende utvalg av farger på en inspirerende og effektiv måte er avgjørende for å imponere kunder og skape unike design. Med NCS Cascade Colour Display Solutions får du det perfekte verktøyet for å transformere din fargekonsultasjon til en eksepsjonell opplevelse.

Skap inspirerende fargepaletter
NCS Cascade Colour Display Solutions gir deg muligheten til å skape inspirerende fargepaletter. Disse innovative displayløsningene lar deg presentere et bredt spekter av farger på en imponerende og attraktiv måte, noe som gjør det enkelt for kunder å utforske og velge sine favoritter. Enten det er en fysisk butikk, et showroom eller et kontor, vil NCS Cascade Display Solutions bidra til å skape enestående visuelle opplevelser som vil imponere og engasjere.
 
Skreddersydd for Dine Behov
Uansett hvilken type virksomhet du driver, har NCS Cascade Colour Display Solutions den perfekte løsningen for deg. Velg blant et utvalg av modeller og størrelser, inkludert counter-top displays, floor-standing displays, og wall-mounted displays, slik at du kan tilpasse presentasjonen til dine spesifikke behov og plasskrav. Med denne fleksibiliteten kan du skape en unik og tiltalende fargeopplevelse som vil appellere til dine kunder.
 
Hold Orden og Oversikt
Med NCS Cascade Colour Display Solutions holder du orden og oversikt over dine fargeprøver på en enkel og praktisk måte. Disse displayene er designet for å holde fargeprøvene organisert og tilgjengelige, slik at du raskt kan finne og presentere de rette fargene til dine kunder. Dette sparer tid og gjør konsultasjonene dine mer effektive og produktive.
 
Inspirasjon
Med NCS Cascade Colour Display Solutions har du inspirasjonen rett foran deg. Disse displayene gjør det enkelt å vise frem et utvalg av farger og skape inspirerende fargepaletter som vil begeistre og engasjere dine kunder. Enten du jobber med et nytt prosjekt eller trenger å oppdatere ditt nåværende utvalg av farger, vil NCS Cascade Display Solutions være din ultimate kilde til inspirasjon.

 

Kan leveres komplett med opptil 980 farger i forhold til hvor mange farger, og format på fargeprøvene som ønskes. 
Eks. Cascade komplett med 980 farger har 15 modul-plater (veggplater) med 14 stk. fargelameller pr plate. Fargelamellene består av 4-5 farger pr. lamell. 
Hver modulplate har plass til 14 stk. fargelameller (120x50 mm). Modulplaten har format: 27 x 49 cm (bxh) 
Vi levere også modulplater med plass til 21 stk. fargeprøver i A8 format, og modulplater med plass til 42 stk. fargeprøver i A9 format.

cascade980

Ikke lagervare - leveringstid ca 5 uker.
Fraktkostnader fra hovedlager til Oslo, fortolling og spedisjonskostnader tilkommer (fra kr. 1.000-2.500 avhengig av størrelse og antall).
Videre ekspedisjon/fraktkostnad fra lager i Oslo til bestemmelsessted tilkommer. Ulike løsninger, bilder og spesifikasjoner - last ned filene nedenfor.

For mer informasjon og pris - ta kontakt med oss!
Tlf 23 89 77 50
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.