×
 x 

Handlekurv er tom

Norwegian Colour Senter AS

punkter

Essendrops gate 3, 0368 Oslo
Pb 5058 Majorstuen, 0301 Oslo

Nyhetsbrev

Fargeprøver   Stoff og frageprøver   Products20in20Practice202 sRGB web-etc

Kursene Fargerådgiver INTERIØR og EKSTERIØR utvendig fargesetting og fargevalg er spesielt tilrettelagt for butikk/fargehandel!

Meget nyttige kurs for de som jobber mot kunde eller i butikk hvor argumentasjon for fargevalgene, løsning av problemstillinger og andre utfordringer i den daglige fargeveiledningen er viktig.

Spesielt i tiden framover er det viktig å være trygg rundt farger og å kunne argumentere profesjonelt fordi kunder etter hvert ønsker å bevege seg fra den trygge minimalistiske fargesettingen, til mer farger.
Det er viktig å være forberedt!  

Kursene gir den grunnleggende forståelsen og kunnskapen du har behov for og å skape tillit hos din kunde, slik at det fører til mersalg og "vareprat". Kursene gir også et godt grunnlag for å kunne delta på andre kurs hos NCS Norges FargeAkademi.

Uttalelse fra tidligere deltagere:  "Jeg har jobbet i bransjen i nesten 20 år og trodde jeg kunne det meste om farger og interiør. Derfor ble jeg overrasket over hvor mye jeg lærte etter NCS-fargekurset.  For meg har det resultert i mer salg og mer fornøyde kunder. Dette gjelder ikke kun maling, men også sammensetninger av farger ihht tapet, gulv med mer. Når jeg nå snakker med kunder som behøver veiledning, så bruker jeg utelukket NCS-ATLAS. Dette har blitt et uunnværlig verktøy for meg.  Jeg kan trygt anbefale dette kurset for alle som har interesse for farger og interiør. Dette er helt klart det kurset som har gitt meg mest valuta for pengene."  - Arve Kvalvik, Daglig leder, MALIA Kristiansund  

Les mer om kursene her

 

Tittelen: Sertifisert Fargerådgiver
Ved å ta flere kurs eller et utdanningsprogram hos Norges FargeAkademi, kan du erverve kurspoeng og vil få tittelen: Sertifisert Fargerådgiver
Norges FargeAkademi er den eneste utdanningsinstitusjonen i Norge som gir denne tittelen.
Les mer her