×
 x 

Handlekurv er tom

Norwegian Colour Senter AS

punkter

Essendrops gate 3, 0368 Oslo
Pb 5058 Majorstuen, 0301 Oslo

Nyhetsbrev

Fargeprøver   Stoff og frageprøver   Products20in20Practice202 sRGB web-etc

Kursene Fargerådgiver INTERIØR og EKSTERIØR utvendig fargesetting og fargevalg er spesielt tilrettelagt for butikk/fargehandel!

Meget nyttige kurs for de som jobber mot kunde eller i butikk hvor argumentasjon for fargevalgene, løsning av problemstillinger og andre utfordringer i den daglige fargeveiledningen er viktig.

Spesielt i tiden framover er det viktig å være trygg rundt farger og å kunne argumentere profesjonelt fordi kunder etter hvert ønsker å bevege seg fra den trygge minimalistiske fargesettingen, til mer farger.
Det er viktig å være forberedt!  

Kursene gir den grunnleggende forståelsen og kunnskapen du har behov for og å skape tillit hos din kunde, slik at det fører til mersalg og "vareprat". Kursene gir også et godt grunnlag for å kunne delta på andre kurs hos NCS Norges FargeAkademi.

Uttalelse fra tidligere deltagere:  "Jeg har jobbet i bransjen i nesten 20 år og trodde jeg kunne det meste om farger og interiør. Derfor ble jeg overrasket over hvor mye jeg lærte etter NCS-fargekurset.  For meg har det resultert i mer salg og mer fornøyde kunder. Dette gjelder ikke kun maling, men også sammensetninger av farger ihht tapet, gulv med mer. Når jeg nå snakker med kunder som behøver veiledning, så bruker jeg utelukket NCS-ATLAS. Dette har blitt et uunnværlig verktøy for meg.  Jeg kan trygt anbefale dette kurset for alle som har interesse for farger og interiør. Dette er helt klart det kurset som har gitt meg mest valuta for pengene."  - Arve Kvalvik, Daglig leder, MALIA Kristiansund  

Les mer om kursene her

 

Tittelen: Sertifisert Fargerådgiver
Ved å ta flere kurs eller et utdanningsprogram hos Norges FargeAkademi, kan du erverve kurspoeng og vil få tittelen: Sertifisert Fargerådgiver
Norges FargeAkademi er den eneste utdanningsinstitusjonen i Norge som gir denne tittelen.
Les mer her

  • Atlas  534370 316291838456124 620243110 n
  • Gir den optimale visuelle oversikt over systemet!
  • Atlaset er et godt pedagogisk verktøy som illustrerer oppbyggingen av systemet
  • Det er et velegnet verktøy til fargeplanlegging og kundeveiledning

NCS Atlas viser fargesirkelen og 40 fargetriangler, i tillegg en side med nøytrale og tonede grå kulører. Fargeprøvene står plassert i triangelen i forhold til hvithet, svarthet og kulørthet.

Det angis også lyshetstall (v), lysrefleksverdi (Y) for alle fargene.

Permen inneholder 45 sider i format 300 x 300 med 2.050 stk. Standardiserte NCS-farger med påmonterte fargeprøver i størrelse 15 x 15 mm

Leveres med: 6 stk. Likhetsmaskerere med sort eller hvit bakgrunn. Maskererne viser hvilke farger som er kulørhetslike, sorthetslike eller hvithetslike 1 stk. informasjonsbrosjyre om fargelikheter i NCS-systemet

Se flere bilder og pris her

For hurtig fargeidentifikasjon!

Denne nye fargemåleren har det siste innen fargemåle-teknikk

Den har flere nye funksjoner og kan måle inn farger på alle typer overflater. Den gir en umiddelbar innmåling av en flate med en veldig bra resultat!

NCS Colour Scan versjon 2.0, måler inn nærmeste standardiserte NCS-kode og resultatet er godt synlig i det 4-fargers digitale displayet

Den kan identifisere farger på vegger, puss, tepper, møbler, gulv og bekledning. Fargemåleren kan også måle flerfarget mønster og tekstil. Måleflatens glans kan stilles inn for et mer nøyaktig måleresultat. Tekst i display kan stilles inn på 20 ulike språk bla. norsk. Colour Scan 2.0 har integret mikrofon og opptager.

 

Lysskap for visuell kulørbedømming i 4 ulike lyskilder

Lyskilder
D: Dagslys D6500, D75 eller D50 
X: Lysrør TL84 eller CWF
A: Glødlampelys A2850K
UV: Ultraviolett lysrør

Lysskap Small - format inn/utside
Lengde: 500/505 mm
Dybde: 360/365 mm
Høyde: 300/400 mm
Vekt: 15 kg

Lysskap Medium - format inn/utside
Lengde: 690/720 mm
Dybde: 500/530 mm
Høyde: 420/520 mm
Vekt: 21 kg

Garanti 1 år
CIE og ISO-godkjent
Ikke lagervare - leveringstid ca 5 uker
Fraktkostnader fra hovedlager til Oslo, fortolling og spesisjonskostnader tilkommer (ca. kr 1.900-2.500 avhengig av størrelse og antall).
Videre ekspedisjon/fraktkostnad fra lager i Oslo til bestemmelsessted tilkommer.

Lysskap for butikk

Prisinformasjon - klikk her

Ulike lyskilder

 

NCS CASCADE Fargelameller med 4-5 farger pr lamell
Antall lameller pr. modulplate er 14 stk.
Leveres enkeltvis i poser à 10/20 stk, eller i samling av 600 og 980 NCS Standardiserte farger. Hver pose med lameller er nummerert fra 1-210 (210=980 farger).
Fargelamellene har en størrelse på 50x120 mm. med opptil 5 farger pr lamell. Hver enkelt farge på lamellen, er i format 22,4x50 mm og 34.6x50 mm.

Normal leveringstid er 1-2 dager.

NCS Cascade display chips and colour samples2 width1000

 

NCS CASCADE fargeprøve A8 format
Antall farger pr modulplate i A8 format er 21 stk.

Normal leveringstid på A8 format er 12-14 dager, eller 1-2 dager dersom du selv ønsker å kappe opp fra en A4 fargeprøve.

 Cascade 21 stk. A8 pr NCS Cascade modulplate

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NCS CASCADE fargeprøve A9 format
Antall farger pr modulplate i A9 format (4x5 cm) er 42 stk.

Normal leveringstid er 12-14 dager, eller 1-2 dager dersom du selv ønsker å kappe opp fra en A4 fargeprøve.

 Cascade 42 stk. A9 pr NCS Cascade modulplate

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NCS spesial produserte Fargevifter
En fargevifte med utvalgte farger, eller la oss komme med forslag til din/bedriftens egen fargevifte

 
Ta kontakt med NCS - Norwegian Colour Senter AS for mer informasjon - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. - tlf 23 89 77 50