×
 x 

Handlekurv er tom

Vi holder sommerstengt i uke 28-30.
Forespørsler og bestillinger vil bli ekspedert i uke 31/32.
Henvendelser vil bli sporadisk besvart.

Norwegian Colour Senter AS

punkter

Essendrops gate 3, 0368 Oslo
Pb 5058 Majorstuen, 0301 Oslo

Nyhetsbrev

Fargemåler med Bluetooth forbindelse til smarttelefon - "Pin the colour".
1268x681 media text 1 1024x687 Colourpin II outlined ncscolour edited
 
La fargeinspirasjon bli en del av prosjektet ditt med Colourpin II fargemåler som viser deg en mengde nyttige tilleggsopplysninger om fargene.
NCS Colourpin II gir en visuell fargematch som tilsvarer overflatefargen og glansen du oppfatter.
Med Bluetooth blir det superenkelt å "Pin the colour" uansett hvor du er. Skap dine egne farge-collager som du igjen enkelt kan "dele" med andre.
Vår NCS Colourpin II, som har blitt satt så stor pris på av brukere over hele verden, finnes nå i ny oppdatert versjon.
 
NCS Colourpin fargemåler K.Angelo     Colourpin_analyse_av_blomst_nattogdag__ncs.jpg
 
 
NCS Colourpin II og NCS Colourpin PRO er begge avanserte fargemålere som er utviklet for å gi presise og pålitelige fargemålinger. Mens begge enhetene deler lignende funksjoner og egenskaper, er det også noen forskjeller mellom dem:
 
Funksjonalitet

NCS Colourpin II: Denne enheten tilbyr grunnleggende fargefunksjoner, inkludert nøyaktig måling av fargekoordinater i henhold til NCS-standarden og trådløs tilkobling til smarttelefoner og nettbrett via en dedikert app. Den har et brukervennlig grensesnitt og er egnet for fargeprofesjonelle som trenger pålitelige fargemålinger i sitt daglige arbeid.
 
NCS Colourpin PRO: Colourpin PRO tilbyr avanserte funksjoner i tillegg til de grunnleggende fargefunksjonene som finnes i Colourpin II. Den har mer avansert optikk og teknologi for å gi enda mer nøyaktige og pålitelige fargemålinger. I tillegg har den flere tilpasningsmuligheter og avanserte funksjoner for å støtte ulike fargehåndteringsbehov.
 
Tilpasningsmuligheter
 
NCS Colourpin II: Denne enheten har begrensede tilpasningsmuligheter sammenlignet med Colourpin PRO. Mens den tilbyr noen grunnleggende tilpasningsalternativer, er den primært designet for brukere som trenger enkel tilgang til nøyaktige fargemålinger uten mye kompleksitet.
 
NCS Colourpin PRO: Colourpin PRO tilbyr mer avanserte tilpasningsmuligheter for å imøtekomme ulike brukerbehov og preferanser. Den har flere funksjoner og verktøy for å støtte komplekse fargehåndteringsoppgaver og kan tilpasses etter behovene til den enkelte bruker.
 
Målgruppe

NCS Colourpin II: Denne enheten er ideell for et bredt spekter av fagfolk, inkludert designere, arkitekter, malere og andre som arbeider med farger i sitt daglige arbeid. Den er egnet for brukere som trenger pålitelige fargemålinger uten behov for avanserte funksjoner.
 
NCS Colourpin PRO: Colourpin PRO er designet for mer avanserte brukere som trenger ekstra funksjoner og tilpasningsmuligheter for å håndtere komplekse fargehåndteringsoppgaver. Den er egnet for profesjonelle fargekonsulenter, designere og andre som krever høy presisjon og avanserte funksjoner i sitt arbeid.
 
Konklusjon
 
Både NCS Colourpin II og NCS Colourpin PRO er kvalitetsfargemålere som tilbyr presise og pålitelige fargemålinger. Valget mellom de to enhetene avhenger av brukerens behov og preferanser, samt kompleksiteten til de fargehåndteringsoppgavene som skal utføres. For brukere som trenger enkel tilgang til pålitelige fargemålinger, kan Colourpin II være tilstrekkelig. For de som trenger mer avanserte funksjoner og tilpasningsmuligheter, kan Colourpin PRO være et bedre valg.
 

Kjøp produktet her