×
 x 

Handlekurv er tom

Vi holder sommerstengt i uke 28-30.
Forespørsler og bestillinger vil bli ekspedert i uke 31/32.
Henvendelser vil bli sporadisk besvart.

Norwegian Colour Senter AS

punkter

Essendrops gate 3, 0368 Oslo
Pb 5058 Majorstuen, 0301 Oslo

Nyhetsbrev

fargeprover1


Norges FargeAkademi tilbyr nyttig og praktiske kurs med fokus på farger.
Argumentasjon for fargevalg, løsning av problemstillinger og andre utfordringer i den daglige fargeveiledningen er i fokus på kursene.

Hos Norges FargeAkademi finner du også kurs for fagutdannede som ønsker påfyll, inspirasjon eller ønsker siste nytt innen fargeforskning og fargeplanlegging. 
Kursene passer også for alle som veiledekunder, samarbeider med leverandører/produsenter/håndverkere/boligutbyggere eller for de som jobber i butikk.

Nøkkelen til god fargeveiledning, ligger i god kunnskap!

Spesielt i tiden framover er det viktig å være trygg rundt farger og å kunne argumentere profesjonelt, fordi kunder etter hvert ønsker å bevege seg fra den trygge minimalistiske fargesettingen, til mer farger. Det er viktig å være forberedt!

Tittelen: Sertifisert Fargerådgiver

Ved å ta flere kurs eller et utdanningsprogram hos Norges FargeAkademi, kan du erverve kurspoeng og vil få tittelen: Sertifisert Fargerådgiver
Norges FargeAkademi er den eneste utdanningsinstitusjonen i Norge som gir denne tittelen.

Les mer her

Uttalelse fra tidligere deltagere:

"Jeg har jobbet i bransjen i nesten 20 år og trodde jeg kunne det meste om farger og interiør. Derfor ble jeg overrasket over hvor mye jeg lærte etter NCS-fargekurset.
For meg har det resultert i mer salg og mer fornøyde kunder. Dette gjelder ikke kun maling, men også sammensetninger av farger ihht tapet, gulv med mer. Når jeg nå snakker med kunder som behøver veiledning, så bruker jeg utelukket NCS-ATLAS. Dette har blitt et uunnværlig verktøy for meg.
Jeg kan trygt anbefale dette kurset for alle som har interesse for farger og interiør. Dette er helt klart det kurset som har gitt meg mest valuta for pengene."
Arve Kvalvik – Daglig leder, MALIA Kristiansund

Les mer her