×
 x 

Handlekurv er tom

Norwegian Colour Senter AS

punkter

Essendrops gate 3, 0368 Oslo
Pb 5058 Majorstuen, 0301 Oslo

Nyhetsbrev

tommel opp

Vi hjelper deg gjerne med å plukke ut de riktige verktøyene/produktene innen små og store prosjekter.

Her er noen eksempler:

 

Anbefalt startpakke nybegynner/privatpersoner:

 

Colourpin II 2 edited2NCS Index open   colourwheel front fargeneforteller edited

NCS Colourpin II er et perfekt verktøy i små og store prosjekter innen fargeplanlegging, hjemmedekorasjon og gjør-det-selv`ere som bruker farger.

Med NCS Index fargevifte kan man finne og visualisere en NCS Standard-farge raskt og enkelt.

Fargehjulet hjelper deg å finne gode fargekombinasjoner og hjelp med å forstå fargenes forhold til hverandre.

Fargene forteller av Tove Steinbo beskriver blandt annet de syv fargetypene og deres handlingsmønstre. 

 

 

Anbefalt påbyggingspakke viderekomne:

 

atlas1  NCScolourpinPRO edited  RAL fargevifte fargeprøve ncs norwegianColourSenter Architectual Colour Design1 edited

NCS Colour Atlas gir den optimale visuelle overikt over systemet for å diskutere og finjustere fargebeslutninger med kunder og samarbeidspartnere. 

NCS Colourpin II er en pålitelig fargemåler med Bluetooth forbindelse til smarttelefon. Oppgir NCS-kode, RAL, RGB, CMYK, L*a*b og lysrefleksjonsfaktor (lyshet/LRV) for utregning av luminanskontrast.

RAL K5 fargevifte - semimatt er godt egnet for fargeplanlegging og fargesammenligning. Inneholder alle de 213 stk. RAL Classic fargene.

Architectural Colour Design boken med engelsk tekst inkluderer fargeklaviaturer/keyboards og paspatur. Et unikt verktøy.

 

Anbefalte produkter for den profesjonelle fargesetteren/fargehandel:

 

album4 edited 1 NCS Box1 edited atlas3 color scan1 edited

NCS Album 2050 er det mest universielle NCS-designverktøyet som brukes av designstudioer, arkitektfirmaer og andre team som jobber kontinuerlig med fargedesign. Løse fargeprøver i A9 format.

NCS Box inneholder 2050 løse fargeprøver i A6 format. Ideel fargeprøvesamling for interaktivt studioarbeid og kvalitetskontroll.

NCS Colour Atlas er et godt pedagogisk verktøy som illustrerer oppbyggingen av systemet. Velegnet verktøy til fargeplanlegging, i undervisning/skole og ved kundeveiledning. Fastmonterte fargeprøver.

NCS Colour Scan 2.0 er en pålitelig og robust måler for mange ulike overflater. Oppgir bla. NCS, CMYK, RGB, refleksjonsfaktor (LRV/Y) for beregning av luminanskontrast mm.

 

Har du spørsmål eller trenger veiledning/hjelp til å finne riktig produkt til en jobb eller et prosjekt?? Ta kontakt Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.