×
 x 

Handlekurv er tom

Norwegian Colour Senter AS

punkter

Essendrops gate 3, 0368 Oslo
Pb 5058 Majorstuen, 0301 Oslo

Nyhetsbrev

Lisens

Sikre deg en lisens og få tilgang til NCS Standard farger som muliggjør presis fargekommunikasjon.

Å bli en NCS-lisensinnehaver kan være en verdifull investering for enkeltpersoner og bedrifter som arbeider med farger. Med tilgang til NCS-systemet, profesjonell anerkjennelse, bruk av NCS-merket, tilgang til opplæring og ressurser, og nettverksmuligheter, kan det hjelpe deg med å oppnå suksess og vekst i din karriere som fargekonsulent eller profesjonell innen fargehåndtering.

Bruk av NCS-koder for beskrivelse av farge, i kommunikasjon eller markedsføring av egne farger, produkter eller tjenester.

Dersom det er ønske om å benytte NCS-koder, illustrasjoner el. for å beskrive farger i markedskommunikasjonen på nettside, i digitale løsninger, på facebook/sosiale medier eller i brosjyrer, kreves en NCS Lisens med NCS Colour AB.
NCS®© Natural Colour System, er et internasjonalt registrert varemerke og innebærer at referanser til NCS i brosjyrer, nettsteder, etc. krever en lisensavtale.

NCS lisens gjelder pr år, og fastsettes etter bedriftens bruksmåte, antall farger, etc.

Å ha en lisens sikrer nøyaktig fargetilpasning på tvers av materialer, gir mulighet til å kommunisere nøyaktige farger på produkter og er en måte å kommunisere farger med fagfolk globalt.

Fordeler som NCS - lisensinnehaver:

  • Bruke NCS kommersielt
  • Få full tilgang til NCS-systemets åndsverk, varemerker og profesjonelle løsninger
  • Kommunisere og/eller referere til NCS-systemet ovenfor kunde
  • Bruke NCS for å beskrive en farge
  • Bruke NCS i markedsføringmateriell og produktemballasje
  • Produsere eller bruke en underleverandør som produserer farger i NCS

 NCS quality stamp

 
Å bli en NCS-lisensinnehaver bringer med seg en rekke fordeler og muligheter som kan være svært verdifulle for enkeltpersoner og bedrifter som arbeider med farger. Her er noen av grunnene til hvorfor det kan være gunstig å bli en NCS-lisensinnehaver:
 
Tilgang til NCS-systemet
Som NCS-lisensinnehaver får du full tilgang til NCS-systemet, et omfattende fargesystem som er anerkjent og brukt over hele verden. Dette gir deg muligheten til å utforske og arbeide med et bredt spekter av farger, og gjør det enklere å kommunisere og samarbeide med andre fargeprofesjonelle.
 
Profesjonell anerkjennelse
Å være en lisensinnehaver viser at du har forpliktet deg til å følge NCS-standarden og følge beste praksis innen fargehåndtering. Dette kan gi deg en høyere grad av profesjonell anerkjennelse og troverdighet i bransjen, og kan være spesielt verdifullt når du jobber med klienter og samarbeidspartnere.
 
Bruk av NCS-merket
Som lisensinnehaver har du rett til å bruke NCS-merket i din markedsføring og kommunikasjon. Dette kan bidra til å styrke din merkevareidentitet og signalisere til kunder og kolleger at du har ekspertise innen fargehåndtering og bruk av NCS-systemet.
 
Tilgang til opplæring og ressurser
NCS tilbyr opplæringsprogrammer, kurs og ressurser for å hjelpe med å utvikle ferdigheter og kunnskaper innen fargehåndtering. Dette inkluderer workshops, webinarer, og veiledning fra erfarne fargeeksperter som kan hjelpe deg med å få mest mulig ut av NCS-systemet.
 
Nettverksmuligheter 
Som en del av NCS-samfunnet har du muligheten til å delta på arrangementer, seminarer og nettverksmøter hvor du kan møte andre fargeprofesjonelle og dele erfaringer og beste praksis. Dette kan være en verdifull mulighet til å utvide ditt faglige nettverk og få nye forretningsmuligheter.
 
NCS®© muliggjør kommunikasjon og markedsføring av farge på en professionell, nøye og universell måte. Det kan omhandle malingsfarge, produktfarger, digitale farger eller andre farger. Bruken av NCS reguleres via NCS Lisens. Lisensen brukes gjerne for å presentere resultatet i en forskningsrapport, for å vise hvordan farger er relatert til hverandre eller for å definere farger i sitt arbeid.
 
Spørsmål kan strekke seg fra hvilke farger som bør brukes i et spesifikt prosjekt i et boligområde, farger til den nye bedriften til hvilke farger som bør anvendes til f.eks en ny produktlinje. NCS tilbyr et visuelt system som definierer passende farger uansett material. Andre vanlige bruksområder er produsenter som vil samsvare sin fargekolleksjon via NCS i en brosjyre eller på en hjemmeside, eller via en programvare som vil integrere NCS (-RGB) verden i en digital applikasjon.
 
Med en lisensavtale får du retten til å referere til NCS i trykk, på prøver, digitalt m.m. Presenter gjerne din bedrift for oss så skreddersyr vi en lisensavtale som gir deg fordelen av et riktig fargesystem.
 

Bli en NCS®© Lisenspartner

 
Lisensen for kommersiell bruk er en årlig avtale som skal betales. En lisens for ikke-kommersiell bruk kan være gratis, f.eks når NCS brukes innen forskning.
 
Vi informerer gjerne om det trengs en lisens for ditt behov og hva lisensen inkluderer, samt at vi gir deg et komplett forslag til avtale. Som regel inngår vi avtaler med alle intresserte. Vi går ut fra at all bruk av NCS uten lisensavtale har skjedd i god tro og en lisensavtale i dette fall kan korrigere en slik bruk, forutsett at den berørte bruken kan omfattes av en lisensavtale ifølge NCS policy.
 

For å kunne tilby din bedrift en NCS Lisensavtale må vi vite hvordan du vil bruke NCS i din bedrift. Vi må også ha et omtrentlig tall av årsomsetning og hvilket marked dere sikter mot. Vår policy baserer seg på et rimelig villkår der vi bevilger lisens for lovlig bruk av NCS.

Les mer om NCS-lisens

Ta kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for mer informasjon og beregning av lisens.

grønn NCS logo edited