×
 x 

Handlekurv er tom

Norwegian Colour Senter AS

punkter

Essendrops gate 3, 0368 Oslo
Pb 5058 Majorstuen, 0301 Oslo

Nyhetsbrev

Kurs/foredrag - Norges FargeAkademi

Hvordan skape en palett som er unik, tilpasset og som ikke oppfattes utdatert etter noen år

sofa edited     

 2-dagers Interiørkurs for den viderekomne!
 

Fargesetting på bygningens premisser fra et historisk perspektiv!

Le Corbusier headerkampanje Fb norwegiancoloursenter ncs

Kurset gir en innføring i Le Corbusiers teorier om farge i maleri og arkitektur, og spesielt hvordan han praktiserte disse idéene i arkitekturen.

Manuela Hardy stue

Online kurs for privatpersoner.
Bli inspirert og lær å ta gode fargevalg i hjemmet ditt!

MARITA1 edited  

For å overleve i et marked med stadig større konkurranse og utfordringer, må fremtidens stylinger og utstillinger ha design, farger og opplevelse i fokus.

Hallingdal AT Tonnesen 500pix edited

Kurset omhandler fargesettingen i den norske byggetradisjonen og i stilhistorien - har de fortsatt relevans i vår tid?

NCS Norges FargeAkademi farge

Ved å ta flere kurs eller et kursprogram hos Norges FargeAkademi, kan du erverve kurspoeng og få tittelen: Sertifisert Fargerådgiver.
Norges FargeAkademi er den eneste skolen i Norge som gir denne tittelen.

lecturer edited

Norges FargeAkademi tilbyr erfarne kursledere med ulik faglig bakgrunn knyttet opp mot kursenes innhold og tema. Våre kursledere har høy faglig spisskompetanse og god pedagogisk fremtoning.
Les mer

testimonials edited

Kursene hos Norges FargeAkademi har fokus på relevant innhold og god pedagogisk framstilling. Kursene får gode tilbakemeldinger fra erfarne, profesjonelle og fagutdannede deltagere innen mange bransjer.

 

"Kurset ga meg en grundig introduksjon av fargebruk og fargers innvirkning, noe jeg har savnet i arkitektstudiet. 
Jeg sitter igjen med et større vokabular rundt det å argumentere for en fargepalett på en lettfattelig og troverdig måte. Dette gir meg en større trygghet i møte med byggherrer og entreprenører. Jeg kan anbefale dette kurset for alle som jobber med farger, både i interiør og eksteriør."
- Katrine Wang Høien, Origo Arkitektgruppe AS

 

"Tilbakemeldingene fra medarbeiderne var at kurset var både interessant og nyttig, og det har hjulpet oss i arbeidet senere."
- Vebjørg Ekseth, daglig leder - Eggen Arkitekter AS, Trondheim

 

"Kurset gav meg en trygghet på fargevalg ovenfor kunde. Trenger ikke lenger lure på om fargene det passer sammen"
- Line Hippe, Kontor & interiør

 

"Jeg anbefaler absolutt dette kurset til alle som ønsker å jobbe med farger eller utdype sin kunnskap om farger. Dette kurset har vært veldig nyttig i mitt arbeid som interiørkonsulent/interiørdesigner. Jeg jobber mye med fargesetting i mine prosjekter og responsen fra kundene er svært positivt. Utfordringene er mange når man skal ta hensyn til andre materialer, tekstiler og kundens preferanser. Et innholdsrik og gjennomarbeidet kurs, i en god atmosfære, presentert av en dyktig og hyggelig kursholder!" 
- Nathalie Hana, interiørkonsulent/interiørdesigner

 

"Etter å ha gått NCS' fargeledningskurs føler jeg meg mye tryggere når jeg rådgir mine kunder i fargevalg. Vi fikk konkrete tips i hvilke kulører og nyanser som passer sammen, samt hvordan man mikser dem på en sikker måte. Praktiske øvelser ga trening og økt forståelse. Jeg har skjønt hvordan farger kan påvirke hverandre og jeg jobber lettere i utvelgelsen."
- Helena Hjelseth, interiørkonsulent, Akantus Interiør

 

"Skal ikke benekte at det var noen skeptikere her på kontoret i forkant av kurset, men mange ble overrasket over potensialet i fargesetting. Jeg er overbevist om at vi framover kommer til å jobbe mye mer bevisst med fargesetting og ta omgivelsene i betraktning i mye større grad. Fargesetting har gått fra å være noe man ser på helt på slutten som en litt overfladisk og uviktig greie til å bli noe som kan være med å forankre arkitekturen i bybildet, og dermed kan påvirke byggets levetid."
- Matilde Sundquist, Arkitekt MNAL, Verte - Landskap & Arkitektur

 

"Morsomme og lærerike praktiske oppgaver. Har lært nye ting om farger og lys både utvendig og innvendig. Bruker dette daglig i mitt arbeid med kunder. Kan anbefales både til ferske og erfarne medarbeidere." - Reidar Mora, MAXBO Nittedal

 

"Jeg har jobbet i bransjen i nesten 20 år og trodde jeg kunne det meste om farger og interiør. Derfor ble jeg overrasket over hvor mye jeg lærte etter NCS-fargekurset. For meg har det resultert i mer salg og mer fornøyde kunder. Dette gjelder ikke kun maling, men også sammensetninger av farger ihht tapet, gulv med mer. Når jeg nå snakker med kunder som behøver veiledning, så bruker jeg utelukket NCS-ATLAS. Dette har blitt et uunnværlig verktøy for meg.  Jeg kan trygt anbefale dette kurset for alle som har interesse for farger og interiør. Dette er helt klart det kurset som har gitt meg mest valuta for pengene."
- Arve Kvalvik, Daglig leder, MALIA Kristiansund

 

 NCS Arkitekt kurs 4     XL edited

Blindeforbundet logoNorskTrevare logo jpg20thumbnail 

Oversikt over oppdragsgivere for Norges FargeAkademi. Bilder fra ulike kurs finnes også på vår Facebook side - NCS Norwegian Colour Senter AS facebookfølgLogo
Les mer