×
 x 

Handlekurv er tom

Vi holder sommerstengt i uke 28-30.
Forespørsler og bestillinger vil bli ekspedert i uke 31/32.
Henvendelser vil bli sporadisk besvart.

Norwegian Colour Senter AS

punkter

Essendrops gate 3, 0368 Oslo
Pb 5058 Majorstuen, 0301 Oslo

Nyhetsbrev

Gledelig nyhet! 

logo

Vi er begeistret over å kunngjøre lanseringen av Norges FargeAkademis egen nettside! Ta en nærmere titt på vår komplette kurs og undervisningsplan.

Norges FargeAkademi er en anerkjent utdanningsinstitusjon som tilbyr kurs, opplæring og sertifisering innen fargefag og design. Vi har som mål å fremme kunnskap, forståelse og anvendelse av farger i ulike bransjer og yrker, og å utvikle kompetansen til fargeeksperter og fargeinteresserte.
 
Du kan velge i et bredt spekter av kurs innen fargepsykologi, fargeteorier, fargeprinsipper, fargehåndtering og fargebruk i ulike miljøer og applikasjoner. Dette inkluderer kurs rettet mot interiørdesignere, arkitekter, malere, kunstnere, grafiske designere, tekstildesignere, markedsførere og andre fagpersoner som jobber med farger i sitt daglige virke.
 
Vi samarbeider tett med anerkjente fargeeksperter, designere og bransjeorganisasjoner for å sikre at kursene oppfyller de høyeste standardene for kvalitet og relevans. Norges FargeAkademi legger vekt på praktisk læring og hands-on erfaring, og tilbyr både klasseromsundervisning, workshops, seminarer og nettbaserte opplæringsprogrammer.
  

VÅRE ONLINE KURS:

Sulten på mer faglig påfyll, mer kunnskap, inspirasjon, nye impulser og ideer?
Våre ONLINE kurs er enkle å melde seg på og delta i.

Målet med kurs og utdannelse hos Norges FargeAkademi er å oppnå en dypere forståelse for hvor viktig fargenes rolle er i ulike sammenhenger og hvordan man benytter dem.
Alle som bruker farger som et verktøy i sitt arbeid, i sine studier eller forskning, har behov for denne kunnskapen.

Norges FargeAkademi

Komplett kurs og undervisningsplan

Om oss og våre kursledere

Spørsmål og svar