×
 x 

Handlekurv er tom

Norwegian Colour Senter AS

punkter

Essendrops gate 3, 0368 Oslo
Pb 5058 Majorstuen, 0301 Oslo

Nyhetsbrev

NCS Fargemåling Colourscan tekstil ull edited  

Et meget nyttig og praktisk kurs for deg som jobber mot kunde, i butikk, mot produsenter og samarbeidspartnere/leverandører eller på annen måte planlegger eller setter sammen fargepaletter.

Argumentasjon for fargevalgene, løsning av problemstillinger (caser) og andre utfordringer i den daglige fargeveiledningen, er i fokus på dette kurset.

Kurset passer for alle som trenger kunnskap, ny inspirasjon, repetisjon, bli tryggere i fargeplanleggingen og ikke minst få bekreftelse på egen fargeevne!

Det er viktig å være trygg rundt farger og å kunne argumentere profesjonelt fordi markedet ønsker å bevege seg fra den trygge minimalistiske fargesettingen, til mer farger. Det er viktig å være forberedt!
Det er viktig å tenke objektivt om fargene, slik at man møter kunder/samarbeidspartnere og leverandører fra deres ståsted. For å få til dette må man ha mye kunnskap, god fargeevne og kunne argumentere riktig for å forsvare fargevalgene.

Bli en sikker Fargerådgiver!

Innhold 
Kurset tar for seg NCS-systemets virkemåte, innebygde egenskaper og hvordan man kan benytte NCS-kodene til å velge farger som harmonerer sammen. 
Vi ser på fargenes påvirkning av bla.: 
* NCS-systemet
* enkel fargelære, annet interiør, kontraster, lys
* hvordan finne likheter, relasjoner, fargeharmonier - øvelser knyttet til dette
* utregning av luminanskontrast (Universell utforming) 
* kommunikasjon med kunde/samarbeidspartner/leverandør/håndverker 
* hvordan man på en profesjonell måte kan argumentere for fargevalgene

Det vil bli avsatt mye tid til praktiske oppgaver, utarbeidelse av fargeplaner, styrking av egen fargeevne og løsninger for gode fargevalg.  

Målgruppe
Deltagere på dette kurset er bla. de som jobber innen produksjon, design, interiør, arkitektur, faglærer kreative fag, fargehandel, møbel-tekstil, malerfaget, tekstil, rådgivningstjenester, boligutbyggere, fargeplanleggere innen offentlige etater/miljøer, el.

Kurset kvalifiserer til å delta på NCS Fordypningskurs, et tilbud til de som ønsker å gå dypere inn i forståelsen av farger.

Nøkkelen til god fargeveiledning, ligger i god kunnskap!
 NCSAlbum wide hand 03 30x20CMYK 400pix     NCS fargemåler Colourpin 7 innmåling     Stoff fargeplanlegging

Kursdato Sted  
06.-07. februar Majorstuen, Oslo

 ledige plasser

 

 

 

 

 

Her finner du en komplett kurs og undervisningsplan med informasjon om hvor, når og hva.


Uttalelser fra tidligere deltagere - Les referanser her

 NCS Fargeskolen kurs Definering av farge     Stoff og frageprøver       

Ønsker du å melde deg på - send en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. , merk mail med Fargerådgiver Interiør

 

 

Bli en tryggere fargeveileder innen eksteriør og fargevalg - "gå videre" med Eksteriør-kurset!

Innhold i Eksteriør - utvendig fargesetting: Kurset setter fokus på valg av eksteriørfarger, lysets, stilhistorie, fasadefarger/staffasje og omgivelsens fargepåvirkning utendørs. Kurset vil gi deg trygghet og kunnskap til å foreslå fargesammensetninger for kunder. Et annet viktig tema er hvordan mennesker påvirkes av fargene. Hvilke farger bør velges i forhold til aktivitet i et rom? Hva er viktig å spørre kunden om og hvordan foreslå farger i forhold til denne informasjonen.

Argumentasjon og kunnskap - gjør deg tryggere på utvendig fargesetting!

NCS Exterior 1 mesterhus 1 edited Norges FargeAkademi eksteriør samtidsarkitektur edited           

Les mer HER

Ønsker du å melde deg på kurset? - send en epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. , merk med Fargerådgiver INTERIØR og ønsket kursdato.