×
 x 

Handlekurv er tom

Norwegian Colour Senter AS

punkter

Essendrops gate 3, 0368 Oslo
Pb 5058 Majorstuen, 0301 Oslo

Nyhetsbrev

Få fyllt på med farge kunnskap ONLINE.
Enklere enn det blir det ikke! 
Meld deg på et kurs hos oss i dag.

undervisningedited4 edited edited

Live online kurs ved Norges FargeAkademi gir en rekke fordeler som gjør det til et attraktivt alternativ for fargeinteresserte og fagpersoner som ønsker å utvide sin kunnskap og kompetanse innen fargefaget. Her er noen av fordelene med å delta på live online kurs ved Norges FargeAkademi:

 
Interaktivitet
Live online kurs gir mulighet for interaksjon i sanntid med instruktører og medstudenter. Dette gir en følelse av fellesskap og engasjement som kan være motiverende og støttende for læringen.
 
Realtidsveiledning
Du får umiddelbar tilbakemelding og veiledning fra erfarne instruktører under live online kurs. Dette gjør det mulig å få svar på spørsmål og klarhet i emner mens du studerer.
 
Strukturert Læringsopplevelse
Live online kurs følger en strukturert timeplan og kursplan, som kan hjelpe deg med å holde deg motivert og fokusert på dine studier. Dette gir også en klar oversikt over hva som skal dekkes i løpet av kurset.
 

Våre ONLINE kurs:
Sulten på mer faglig påfyll, mer kunnskap, inspirasjon, nye impulser og ideer? Våre ONLINE kurs er enkle å melde seg på og delta i.
Her er en liste over alle kurs du kan delta på ONLINE hos oss der du kan tilegne deg masse spennende ny kunnskap og inspirasjon:

Målet med kurs og utdannelse hos Norges FargeAkademi er å oppnå en dypere forståelse for hvor viktig fargenes rolle er i ulike sammenhenger og hvordan man benytter dem.
Alle som bruker farger som et verktøy i sitt arbeid, i sine studier eller forskning, har behov for denne kunnskapen.

Vi holder også mange andre fysiske kurs i våre kurslokaler i Oslo  

Komplett kurs og undervisningsplan 

Her kan du se hvem som underviser hos oss

Bilder fra fysiske kurs