×
 x 

Handlekurv er tom

Norwegian Colour Senter AS

punkter

Essendrops gate 3, 0368 Oslo
Pb 5058 Majorstuen, 0301 Oslo

Nyhetsbrev

 

For hurtig fargeidentifikasjon!

image7 1 edited

Denne nye fargemåleren har det siste innen fargemåle-teknikk

Den har flere nye funksjoner og kan måle inn farger på alle typer overflater. Den gir en umiddelbar innmåling av en flate med en veldig bra resultat!

NCS Colour Scan versjon 2.0, måler inn nærmeste standardiserte NCS-kode og resultatet er godt synlig i det 4-fargers digitale displayet

Den kan identifisere farger på vegger, puss, tepper, møbler, gulv og bekledning. Fargemåleren kan også måle flerfarget mønster og tekstil. Måleflatens glans kan stilles inn for et mer nøyaktig måleresultat. Tekst i display kan stilles inn på 20 ulike språk bla. norsk. Colour Scan 2.0 har integret mikrofon og opptager.

Presisjon i hvert skann
NCS ColourScan 2.0 er utviklet med avansert teknologi for å sikre nøyaktig fargeavlesning hver gang. Ved å skanne overflaten av et hvilket som helst objekt, kan ColourScan 2.0 nøyaktig identifisere fargen og gi deg den tilsvarende NCS-koden på øyeblikket. Dette gjør det enkelt å matche farger og opprettholde konsistens i dine prosjekter.
 
Enkel og effektiv bruk
Med ColourScan 2.0 er fargeavlesning en enkel og intuitiv prosess. Den brukervennlige designen gjør det mulig for alle, uansett faglig bakgrunn, å bruke enheten med letthet. Bare pek og skann, og du vil få umiddelbar tilgang til den nøyaktige fargen du trenger. Dette sparer tid og gir deg muligheten til å fokusere mer på dine kreative prosjekter.
 
Allsidighet og fleksibilitet
NCS ColourScan 2.0 er allsidig og fleksibel nok til å brukes i en rekke ulike applikasjoner. Enten du jobber med maling, tekstiler, plast, keramikk eller andre materialer, kan ColourScan 2.0 håndtere det med letthet. Dette gjør den til det ideelle verktøyet for alle dine fargebehov, uansett prosjektets omfang eller kompleksitet.
 
Pålitelighet og kvalitet
Som en del av NCS-familien er ColourScan 2.0 et produkt av høy kvalitet og pålitelighet. Den er grundig testet for å sikre at den oppfyller de strenge standardene for nøyaktighet og pålitelighet som forventes av NCS-produkter. Med ColourScan 2.0 kan du være trygg på at du får den kvaliteten og påliteligheten du trenger for dine fargeprosjekter.
 
 
 
 

Prisinformasjon - klikk her

Informasjon om flere modeller finner du her