×
 x 

Handlekurv er tom

Vi holder sommerstengt i uke 28-30.
Forespørsler og bestillinger vil bli ekspedert i uke 31/32.
Henvendelser vil bli sporadisk besvart.

Norwegian Colour Senter AS

punkter

Essendrops gate 3, 0368 Oslo
Pb 5058 Majorstuen, 0301 Oslo

Nyhetsbrev

49% Studentrabatt - Index original fargevifte med 1950 stk. farger
- Kr 1.421,- inkl. mva

NCS studentvifte

NCS Index 1950 Student fargevifte er beregnet på studenter innen arkitekt-, design- og interiørstudiene og tilbys fra NCS - Norwegian Colour Senter AS til en sterkt rabattert pris (Ord.pris er kr 2.791,-)
For å kunne bestille student fargeviften må du opplyse til oss om hvor du studerer og hva ditt studentnummer er. 
Bestill NCS Index 1950 Student fargevifte her

En komplett fargevifte som inneholder alle de 1950 fargene i NCS-systemet som er standardisert/norsk standard (NS). Et meget praktisk, oversiktlig verktøy som også er enkelt å ta med seg i det daglige arbeidet med farger/studiene. Alle fargeprøvene er i normalglans (13-22) i størrelse 20x50 mm og fordeler seg kromatisk over alle sidene.

Nederst på hver side er fargene skjematisk plassert inn i fargesirkelen og fargetriangelen for å illustrere fargens plassering i systemet.
Det er en tydelig visuell inndeling og skilleark mellom fargegruppene som gjør det enkelt å finne fram til ønsket farge. Fargeviften inneholder også eksempler på fargelikheter.

 NCS student fargevifte        NCS student        NCS fargevifte student

 

NCS Student Index leveres i en pappeske som fungerer som et godt beskyttet oppbevaringssted når fargeviften ikke er i bruk.
Vi anbefaler å anskaffe et Beskyttelsesdeksel til Student Fargevifte

studentdeksel3 edited     etui1950     studentdeksel2
 

Fraktfri levering ved kjøp av min. 10 stk Student fargevifter
Dersom klassen / skolen sender en samlet bestilling på minimum 10 stk. sendes fargeviftene til skolen fraktfritt. Ved samlet bestilling må navnliste på studentene følge med. Prisen er inkludert mva. Betaling kan skje enten som forskuddsbetaling eller faktura kan sendes til skole/studiested.

Ønsker du å bestille 1 stk. tilkommer porto (kr 169,-). Rabatten på 49% gjelder kun for studenter - studentlegitimasjon/studentnr. må dokumenteres. 
Bestill NCS Index 1950 Student fargevifte her - beløpet må innbetales før fargeviften kan sendes.
Alternativt kan den kjøpes kontant/Vipps og hentes på kontoret til NCS - Norwegian Colour Senter AS på Majorstuen i Oslo. Tidspunkt må avtales - ta kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. om du har noen spørsmål.

Se flere bilder og Bestill her

Komplett kurs og undervisningsplan