×
 x 

Handlekurv er tom

Norwegian Colour Senter AS

punkter

Essendrops gate 3, 0368 Oslo
Pb 5058 Majorstuen, 0301 Oslo

Nyhetsbrev

Skap en verden av farger med NCS Cascade fargelameller!

Som en erfaren fargekonsulent, interiørdesigner eller maler vet du at farger er nøkkelen til å skape stemning, atmosfære og personlighet i ethvert rom. Og når det gjelder å utforske fargerike muligheter, er NCS Cascade fargelameller det ultimate verktøyet du trenger for å inspirere og transformere dine prosjekter.
 
Utforsk Endeløse Muligheter
NCS Cascade fargelameller tilbyr et spekter av inspirerende fargeprøver som gir deg frihet til å utforske en verden av farger. Enten du søker etter myke nøytrale toner, levende aksenter eller dristige fargekombinasjoner, har NCS Cascade alt du trenger for å finne den perfekte paletten for ethvert rom eller prosjekt.
 
Presisjon og Kvalitet
Med NCS Cascade får du ikke bare et vakkert utvalg av farger, men også presisjon og kvalitet som du kan stole på. Hver fargelamell er nøye konstruert med høykvalitetsmaterialer og nøyaktig kalibrert for å sikre at hver fargeprøve gjengir fargene så naturtro som mulig. Dette gir deg en pålitelig referanse for å matche og koordinere farger med tillit.
 
Praktisk og Brukervennlig
NCS Cascade fargelameller er også utrolig praktiske og brukervennlige. Den kompakte og bærbare designen gjør det enkelt å ta med seg fargeprøvene til kundemøter, prosjektsites eller til og med på farten. Dette gir deg fleksibiliteten til å utforske farger hvor som helst og når som helst, uten begrensninger.
 
Inspirer og Skap
Med NCS Cascade fargelameller ved din side, kan du inspirere dine kunder, utforske kreative ideer og skape uforglemmelige rom. Enten du designer et hjem, et kontor eller et offentlig rom, vil NCS Cascade hjelpe deg med å realisere din visjon og skape en unik og levende atmosfære.
 

NCS CASCADE Fargelameller med 4-5 farger pr lamell


Antall lameller pr. modulplate er 14 stk.
Leveres enkeltvis i poser à 10/20 stk, eller i samling av 600 og 980 NCS Standardiserte farger. Hver pose med lameller er nummerert fra 1-210 (210=980 farger).
Fargelamellene har en størrelse på 50x120 mm. med opptil 5 farger pr lamell. Hver enkelt farge på lamellen, er i format 22,4x50 mm og 34.6x50 mm.

Normal leveringstid er 1-2 dager.

NCS Cascade display chips and colour samples2 width1000

 

NCS CASCADE fargeprøve A8 format


Antall farger pr modulplate i A8 format er 21 stk.

Normal leveringstid på A8 format er 12-14 dager, eller 1-2 dager dersom du selv ønsker å kappe opp fra en A4 fargeprøve.

 Cascade 21 stk. A8 pr NCS Cascade modulplate

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NCS CASCADE fargeprøve A9 format


Antall farger pr modulplate i A9 format (4x5 cm) er 42 stk.

Normal leveringstid er 12-14 dager, eller 1-2 dager dersom du selv ønsker å kappe opp fra en A4 fargeprøve.

 Cascade 42 stk. A9 pr NCS Cascade modulplate

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NCS spesial produserte Fargevifter


En fargevifte med utvalgte farger, eller la oss komme med forslag til din/bedriftens egen fargevifte

 
Ta kontakt med NCS - Norwegian Colour Senter AS for mer informasjon - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. - tlf 23 89 77 50