×
 x 

Handlekurv er tom

Norwegian Colour Senter AS

punkter

Essendrops gate 3, 0368 Oslo
Pb 5058 Majorstuen, 0301 Oslo

Nyhetsbrev

fargekurs elevøvelser edited

Vi har mange lærerike og nyttige elev øvelser i moderne fargeundervisning som er relevante for en bred gruppe brukere av farger, både på kreative og vitenskapelige nivåer.

Alle øvelser/oppgaver er pedagogisk oppbygget og av høy kvalitet. 

Øvelsene er også et uunnværlig hjelpemiddel i moderne fargeundervisning ved videregående skole, fagskoler, yrkesskoler, universitets- og høyskolenivå. Fargeprøver og oppgaveark med instruksjoner er inkludert.
Vi har en stor brukergruppe av disse øvelsene innen alle former for fargelære. Vi bruker også disse øvelsene ved mange av våre egne kurs og undervisning om fargelære.

Meld deg på kurset: Farger i skolen her 

Studiemateriellet har blitt produsert for å være brukervennlig og relevant for en stor gruppe ulike brukere av farger - uansett om det er en student eller på et profesjonelt nivå. Fargeøvelsene passer både på kreative og vitenskapelige nivåer.

 

6.3.kurs edited     klasserom edited     

 

Alle elev-øvelser

Komplett kurs og undervisningsplan

 

ELEV-øvelsene i moderne fargeundervisning gjør det mulig å jobbe med ekte fargeprøver. I en nøye planlagt rekkefølge av intresante prosesser, trener studiematerialet øyet til å kjenne igjen likheter og forskjeller blant farger. Dette utvikler de nødvendige kunnskapene som behøves for å systematisk sortere, beskrive og kommunisere egenskaper hos farger med hjelp av ord og symboler - øyet blir "sorteringsmaskinen". Poenget er å observere fargene og kunne beskrive hva man ser. 

DEMO-øvelsene har fargeprøver i større format enn de ordinære elev-øvelsene. Disse er beregnet for montering på plansje eller flanellkartong. Prøvene er tilpasset plansjestørrelse 50x70cm

 

 

Elev øvelser i moderne fargeundervisning er delt inn slik:

 

Step 1 

1.1 HUE edited8     

 

 1.2 edited     1.2 NUANCE edited   

 

1.3 edited 

 

Step 2

2.1 A edited     2.1 B edited     2.1 C edited

 

2.2 Y edited     2.2 R edited     2.2 B edited     2.2 G edited

 

2.3.1 edited5     2.3.2 edited3     2.3.3 edited1     2.3.4 edited1

 

Step 3

3.1 edited2

 

Step 4

4.1 A edited     4.1 B edited

 

4.2 C edited     4.2 W edited     4.2 B edited

 

Step 5

5.1 edited6   

 

 5.2 edited7     5.3.øvelse edited

 

Step 6

6.1 edited     HUE 6.1 edited     

 

6.2.W edited     6.2C edited     6.2 S edited     

 

6.3 farger i kvadrat     

 

 

Step 1: 

Step 2:

Step 3:

Step 4:

Step 5:

Step 6: 

 

 

NCS komplett sett med 12 øvelser og 24 enkeltøvelser.

NCS Komplette elev-øvelser er en serie øvelser som skal gi studenter/eleven kunnskap om fargelære og hvordan NCS-systemet fungerer. Øvelsene er inndelt i 5 grupper - Fargeteori, Hvordan NCS fungerer del 1, Hvordan NCS fungerer del 2, Farger med likheter og relasjoner, Ulike kontraster.

NCS fargeøvelser undervisning

 

Målet med utdannelse i NCS-systemet er å oppnå en dypere forståelse for hvor viktig fargenes rolle er i ulike sammenhenger. Alle som bruker farge som et viktig verktøy i sitt arbeide eller i sine studier og forskning har behov for denne kunnskapen. Så hvis du f.eks er arkitekt eller designer og arbeider med innredning, produkt- og grafisk design, eller som frisør, blomsterdekoratør, maler, trykker eller kanskje innen nærings- eller legemiddelindustrien, har du stor nytte av å lære deg NCS-systemet.

NCS tilbyr utdannelse i NCS-systemet (Natural Colour System) og fargelære. Du kan delta på kurs og/eller benytte NCS Studiemateriell i egen undervisning.

Med NCS-systemet som bygger på hvordan vi ser farge, kan man fargebestemme ulike materialer og få ett brukervennlig språk for fargekommunikasjon i hele verden.

NCS- Natural Colour System er basert på en lang tradisjon av fargeforskning og stammer fra kunnskap om og forståelse for farge ut i fra ulike perpektiv. Den er kunnskapsbasert, ikke bare fra et forskningssynspunkt, men har også forankring i disipliner som kunst, filosofi og teknikk.