×
 x 

Handlekurv er tom

Norwegian Colour Senter AS

punkter

Essendrops gate 3, 0368 Oslo
Pb 5058 Majorstuen, 0301 Oslo

Nyhetsbrev

Ta din fargekonsultasjon til neste nivå med NCS Colour Cascade Counter Top!

Som en lidenskapelig fargekonsulent, interiørdesigner eller maler, vet du verdien av å ha de rette verktøyene for å skape magi med farger. 
 
Uendelige Fargemuligheter
Med NCS Colour Cascade Display Counter Top får du tilgang til et utrolig spekter av inspirerende farger som vil transformere ethvert rom eller prosjekt. Enten du leter etter beroligende nøytrale toner, levende aksenter eller dristige fargekombinasjoner, har NCS Colour Cascade alt du trenger for å skape enestående design.
 
Allsidighet og Praktisk Bruk
NCS Colour Cascade Display Counter Top er ikke bare vakkert, det er også utrolig allsidig og praktisk å bruke. Den kompakte størrelsen gjør det til det perfekte tillegget til ethvert arbeidsområde, og det elegante designet vil tiltrekke seg oppmerksomhet og inspirere dine kunder.
 
Presisjon og Kvalitet
Hver fargeprøve i NCS Colour Cascade Display Counter Top er nøye kalibrert for å sikre nøyaktighet og kvalitet. Dette betyr at du kan stole på at hver farge gjengis tro mot virkeligheten, noe som gjør det enklere for deg å matche og koordinere farger med tillit.
 
Skap Magi med Farger
Med NCS Colour Cascade Display Counter Top ved din side, kan du inspirere kundene dine, utforske kreative ideer og skape uforglemmelige design. Enten du designer et hjem, et kontor eller et offentlig rom, vil NCS Colour Cascade hjelpe deg med å realisere din visjon og skape en unik og levende atmosfære.
 

Inspirer og forenkle fargekommunikasjonen med dine kunder på en lett og attraktiv måte!

 

I NCS Colour Display Counter Top, kan du sette opp fargene du ønsker å presentere ovenfor dine kunder. Sett opp harmoniske fargekombinasjoner eller trendfargene som gjelder

Størrelse: 25,5 x 51 x 22 cm

Kan tilpasses til ulike fargeprøve-størrelser:
42 fargeprøver av A9 (5,2 x 3,7 cm)
21 fargeprøver av A8 (7,4 x 5,2 cm)
14 fargeprøver i størrelse 12 x 5 cm

 
 
 NCS-utstillingsskjermer forenkler beslutningsprosessen for alle malerforretninger og sparer dem for verdifull tid. 
Vi hjelper deg å skreddersy en perfekt løsning for din bedrift!