×
 x 

Handlekurv er tom

Norwegian Colour Senter AS

punkter

Essendrops gate 3, 0368 Oslo
Pb 5058 Majorstuen, 0301 Oslo

Nyhetsbrev

atlas3 atlas1


Å finne den perfekte fargen kan være en utfordrende oppgave, enten det er for et hjem, et kontor eller et kommersielt prosjekt. Med NCS Atlas 2050, det ultimate fargeverktøyet for butikker og profesjonelle, blir fargevalget enklere og mer presist enn noensinne. 
 
Omfattende Fargespekter
NCS Atlas 2050 inneholder et omfattende utvalg av farger, med over 1 950 nyanser fra det anerkjente Natural Colour System (NCS). Dette gir deg tilgang til et bredt spekter av farger som passer ethvert behov og designstil, fra varme jordtoner til kule nøytraler og levende aksenter.
 
Presis Fargeidentifikasjon
Med NCS Atlas 2050 kan du nøyaktig identifisere og matche farger ved hjelp av det standardiserte NCS-systemet. Hver farge er tydelig merket med sin unike NCS-kode, noe som gjør det enkelt å kommunisere og reprodusere farger nøyaktig i ulike materialer og applikasjoner.
 
Praktisk og Holdbart Design
Atlas 2050 er utformet for å være brukervennlig og slitesterkt, selv i krevende butikkmiljøer. Den har en praktisk spiralbinding som lar deg bla gjennom farger raskt og enkelt, samtidig som den er robust nok til å tåle hyppig bruk.
 
Inspirerende Designverktøy
NCS Atlas 2050 er ikke bare et verktøy for å identifisere farger - det er også en inspirasjonskilde for designere og kreative fagfolk. Med sitt brede spekter av farger og intuitive layout, kan Atlas 2050 bidra til å utforske nye fargekombinasjoner og skape spennende designløsninger 
 
Bruk i Ulike Bransjer
Enten du jobber innen interiørdesign, arkitektur, malerbransjen eller detaljhandel, vil NCS Atlas 2050 være et uvurderlig verktøy for ditt arbeid. Den er ideell for butikker, fargehandlere, designstudioer og alle som trenger nøyaktige og pålitelige fargeverktøy.

Original NCS ATLAS 1950 for screen 

NCS ATLAS 2050

  • Gir den optimale visuelle oversikt over systemet!
  • Atlaset er et godt pedagogisk verktøy som illustrerer oppbyggingen av systemet
  • Det er et velegnet verktøy til fargeplanlegging og kundeveiledning

NCS Atlas viser fargesirkelen og 40 fargetriangler, i tillegg en side med nøytrale og tonede grå kulører. Fargeprøvene står plassert i triangelen i forhold til hvithet, svarthet og kulørthet.

Det angis også lyshetstall (v), lysrefleksverdi (Y) for alle fargene.

Permen inneholder 45 sider i format 300 x 300 med 2.050 stk. Standardiserte NCS-farger med påmonterte fargeprøver i størrelse 15 x 15 mm

Leveres med: 6 stk. Likhetsmaskerere med sort eller hvit bakgrunn. Maskererne viser hvilke farger som er kulørhetslike, sorthetslike eller hvithetslike 1 stk. informasjonsbrosjyre om fargelikheter i NCS-systemet

Se flere bilder og pris her