×
 x 

Handlekurv er tom

Norwegian Colour Senter AS

punkter

Essendrops gate 3, 0368 Oslo
Pb 5058 Majorstuen, 0301 Oslo

Nyhetsbrev

NCS Studiemateriell har blitt produsert for å være brukervennlig og relevant for en stor gruppe ulike brukere av farger – uansett om det er en student eller på et professionelt nivå.

Fargeøvelsene passer både på kreative og vitenskaplige nivåer.

NCS tilbyr utdannelse i NCS-systemet (Natural Colour System®©) og fargelære. Du kan delta på NCS fargeskolens kurs og/eller benytte NCS Studiemateriell i egne undervisning.

Med NCS-systemet som bygger på hvordan vi ser farge, kan man fargebestemme ulike materialer og få ett brukervennlig språk for fargekommunikation i hele verden.

Kurset: Farger i skolen

Komplett kurs og undervisningsplan

 
Mer kunnskap og dypere forståelse for farger
Målet med utdannelsen i NCS-systemet (Natural Colour System®©) er å oppnå en dypere forståelse for hvor viktig fargenes rolle er i ulike sammenhenger. Alle som bruker farge som et viktig verktøy i sitt arbeide eller i sine studier og forskning, har behov for denne kunnskapen. Så hvis du f.eks er arkitekt eller designer og arbeider med innredning, produkt- og grafisk design, eller om du er frisør, blomsterdekoratør, maler, trykker eller kanskje arbeider innen nærings- eller legemiddelindustrien, har du stor nytte av å lære deg NCS-systemet.

NCS- Natural Colour System®© er basert på en lang tradisjon av fargeforskning og stammer fra kunnskap om og forståelse for farge ut i fra ulike perspektiv. Den er kunnskapsbasert, ikke bare fra et forskningssynspunkt, men har også forankring i disipliner som kunst, filosofi og teknikk.

kurs1 edited       kurs2 edited       kurs3 edited

Elev-øvelser - se her
Fargeøvelser gjør det mulig å jobbe med ekte fargeprøver. I en nøye planlagt rekkefølge av interesante prosesser, trener studiematerialet øyet til å kjenne igjen likheter og forskjeller blant farger. Dette utvikler de nødvendige kunnskapene som behøves for å systematisk sortere, beskrive og kommunisere egenskaper hos farger med ved hjelp av ord og symboler - øyet blir ”sorteringsmaskinen”. Poenget er å observere fargerne og kunne beskrive hva man ser. De er pedagogisk oppbygget og av høy kvalitet. Øvelsene er et uunnværlig hjelpemiddel i moderne fargeundervisning. Fargeprøver og oppgaveark med instruksjon er tilgjengelig som individuelle øvelser eller som komplette sett.

 

Oversikt over øvelser og tilbehør - se her